Milanović o Obersnelu: Istražite ga brzo!

Zoran Milanović napomenuo je danas da je podnošenje lažne kaznene prijave kazneno djelo pogotovo teško ukoliko ga počini policija.

3.3.2010.
17:38
VOYO logo

Šef SDP-a Zoran Milanović održao je danas tiskovnu konferenciju povodom kaznene prijave koju je policija podignula protiv riječkog gradonačelnika, SDP-ovca Vojka Obersnela.

arti-201003030367006"U zadnjih 30 dana ovo je treća kaznena prijava koju je policija podnijela protiv članova Predsjedništva SDP-a", kazao je Milanović i dodao: "Inzistiramo da se svaki od tih slučajeva promptno i detaljno ispita. Ništa ne skrivamo, nema nedodirljivih".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napomenuo je i kako je podnošenje lažne kaznene prijave kazneno djelo pogotovo teško ukoliko ga počini policija. Na pitane insinuira li time da je policija Obersnela lažno prijavila i da se radi o političkom progonu kaže - "Bože sačuvaj".

"Zanimljiva je podudarnost, imao sam potrebu o to kazati. Smatram ih uglednim građanima. Obersnel je u međunarodnim anketama istican kao grad s najtransparentnijom javnom upravom", kazao je Milanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike