'VOLIM REĆI DA SMO TALENTIRANI' / Pogledajte kako se Milanović na 'Izazovu tjelesne spremnosti' hvalio pred vojnicima: 'Kad sam ja bio u vašim godinama...'

Milanović je sudjelovao na otvorenju natjecanja pripadnica i pripadnika OS RH

10.11.2022.
10:03
VOYO logo

Predsjednik Zoran Milanović je sudjelovao na otvorenju 7. natjecanja pripadnica i pripadnika OS RH i sastavnica domovinske sigurnosti u CROSSFITU pod nazivom "Izazov tjelesne spremnosti – VIRIBUS UNITIS".

Nakon natjecanja predsjednik se obratio okupljenima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada sam bio u prosjeku vaših godina, a to je bilo prije 25 godina, mogao sam krenuti od zelenog Željezničkog mosta i otrčati do Mosta mladosti i vratiti se natrag i na tom putu ne sresti nikoga tko je trčao. Ta kultura tjelesne spremnosti je u našim zemljama zadnjih 15-ak godina dobila novu dimenziju. Volim govoriti za sebe da smo talentirani za sport, a ono što je nedostajalo je ta jedna masovnost", rekao je Milanović.

"Ovdje se ne radi o masovnosti nego o postrojbama, ali sama činjenica da se ovo održava već sedam godina, govori o tome da je to nešto novo i nešto što treba razvijati", rekao je, dodavši da je i on ovdje imao priliku trčati i trenirati, tamo negdje 2014. i 2015.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo