POSLAO PRIOPĆENJE / Milanović čestitao civilnoj zaštiti: 'Želim istaknuti da djeluju dobrovoljno, vođeni srcem i željom'

Image
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

'Čestitam pripadnicama i pripadnicima svih službi koje čine sustav civilne zaštite u našoj Domovini i zahvaljujem im što svojim znanjem, zalaganjem i trudom doprinose sigurnosti i dobrobiti hrvatskih građana i države', piše u priopćenju predsjednika

1.3.2024.
11:43
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik Zoran Milanović uputio je čestitku svim pripadnicima civilne zaštite povodom obilježavanja Međunarodnog dana civilne zaštite i Dana civilne zaštite Republike Hrvatske.

Sadržaj prenosimo u cijelosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Hrvatskoj danas obilježavamo Dan civilne zaštite Republike Hrvatske i ujedno Međunarodni dan civilne zaštite. Čestitam pripadnicama i pripadnicima svih službi koje čine sustav civilne zaštite u našoj Domovini i zahvaljujem im što svojim znanjem, zalaganjem i trudom doprinose sigurnosti i dobrobiti hrvatskih građana i države.

Pripadnici civilne zaštite - vatrogasci, članovi Hrvatske gorske službe spašavanja, Crvenog križa i mnogih drugih službi - brzo i efikasno pružaju podršku i pomoć ljudima u nevolji, saniraju posljedice i štete uzrokovane prirodnim katastrofama ili ljudskim nemarom, ali i preventivno umanjuju rizike i prijetnje životima i imovini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebno želim istaknuti činjenicu što velika većina pripadnika civilne zaštite djeluje dobrovoljno i volonterski, isključivo vođeni srcem, humanošću i željom da pomognu drugim ljudima i svojoj Domovini. A upravo to jamstvo je svima u Hrvatskoj da se i ubuduće možemo pouzdati u njih i računati na njihovu pomoć".

POGLEDAJTE VIDEO: Novi sukob Pantovčaka i Banskih dvora: Milanović postavio uvjete, evo što kaže Plenković

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo