MILANOVIĆ: / 'Ako je ovo istina, takvu prijetvornost i vjerolomnost treba kazniti. Tu se ne radi o malim ljudskim slabostima'

Image
Foto: Pixsell

'Ako je istina da su Kuščevići kupili obično šipražje od svog sumještanina, da bi to šipražje pravno/političkom alkemijom uskoro postalo pozlaćeno i stostruko vrednije,

8.7.2019.
13:12
Pixsell
VOYO logo

Predsjednički kandidat i bivši premijer Zoran Milanović danas se oglasio na Facebooku vezano za niz afera koje pritišću ministra uprave Lovru Kuščevića, a shodno tome i predsjednika Vlade Andreja Plenkovića.

Milanović kaže kako je sve to već viđeno. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ako je po zakonu, nemam problema s time'

"Sve ovo oko aktualnog premijera i njegovog ministra jako 'vjerodostojno' zaudara na već viđeno. Slučaj gašenja obiteljske tvrtke iz koje je prethodno do srži isisana sva supstanca, a naručitelji i državni proračun prevareni jest priča za sebe i njom neka se bave oni kojima je to u opisu posla", napisao je Milanović.

Kaže kako nema problema s time da nečija djedovina jednom postane građevinska zona, ako je po zakonu i osnovama urbanizma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako je po zakonu i osnovama urbanizma - ok. Samo duboko jalna bića imaju s tim problem.

'Prijetvornost treba kazniti'

Ali, ako je istina, ponavljam, ako je istina da su Kuščevići kupili obično šipražje od svog sumještanina, da bi to šipražje pravno/političkom alkemijom uskoro postalo pozlaćeno i stostruko vrednije, radi se o nečemu puno gorem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Takvu prijetvornost i vjerolomnost treba kazniti. Tu se ne radi o običnim, malim ljudskim slabostima", zaključio je Milanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo