NAJLUĐA FILMSKA VIJEST GODINE! / Michael Jackson zamalo postao jedan od najiritantnijih likova u povijesti filma

Image

Jackson je inzistirao da neobično stvorenje piskutavog glasa i bizarnog načina govora glumi našminkan, no redatelj je ostao pri ideji da ga stvori kompjuterskom animacijom

24.7.2015.
17:13
VOYO logo

Ahmed Best, američki glumac najpoznatiji po "posuđivanju" glasa Jar Jar Binksu, beskrajno iritantnom liku iz "Zvjezdanih ratova", otkrio je u jednom intervjuu kako je ta uloga, vjerovali ili ne, zamalo pripala pokojnom kralju popa Michaelu Jacksonu!

Best je, zajedno s tvorcem legendarnog SF serijala Geogeom Lucasom i još nekim ljudima iz filmske ekipe, prisustvovao Jacksonovom koncertu te se prisjetio kako je glazbenik, prilikom upoznavanja. prema njemu bio izuzetno hladan i distanciran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lucas mu je potom objasnio da je Michael već bio u pregovorima oko spomenute uloge, no producenti su strahovali kako bi njegov nastup u drugi plan izgurao sam film.

Također, Jackson je inzistirao da neobično stvorenje piskutavog glasa i bizarnog načina govora glumi našminkan, no redatelj je ostao pri ideji da ga stvori kompjuterskom animacijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Jar Jar Binks u nekoliko je izbora proglašen najiritantnijim likom u povijesti sedme umjetnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo