Mi smo 'gladna Hrvatska'!

25.11.2013.
12:22
VOYO logo

Brojka od više od 350.000 nezaposlenih u Hrvatskoj, koja iz dana u dan raste, te problemi gotovo 300.000 građana u blokadi ipak ostaju po strani spomenutih aktualnih kampanja – homofobnog referenduma, na koji će biti utrošeno gotovo 50 milijuna kuna, te protiv ćirilice u Vukovaru.

Kao da osiromašenim građanima već nije dosta svakodnevne muke, razni likovi s političkim ambicijama trpaju ih u ovu ili onu grupaciju kao da će im zbog pripadnosti "vukovarskoj" ili "nevukovarskoj" Hrvatskoj sutra biti znatno bolje. Stoga smo vam dali da odaberete u koju Hrvatsku spadate. Rezultat nije lijep, niti će veseliti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje u anketi Net.hr-a ''Kad nas već, bez pitanja, strpavaju u skupine, izaberite ovdje svoju'', odgovor je dalo 3.345 naših vjernih čitatelja.

Najveći broj ipak se odlučio na onu najrealniju opciju, a to je ''gladna Hrvatska'', a u tu se kategoriju svrstalo čak 65 posto čitatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za ''vukovarsku Hrvatsku'' izjasnilo se 24 posto, a ''nevukovarsku Hrvatsku'' samo 11 posto naših čitatelja.

Nešto vas je oduševilo, naljutilo, rastužilo ili potaknulo da potražite dodatne informacije? Za slanje konstruktivnih, smislenih komentara uveli smo posebnu adresu komentari@portal.net.hr kako bismo i dalje saznali što mislite o temama o kojima pišemo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Namjera nam je redovito objavljivati komentare čitatelja za koje procijenimo da su konstruktivni te da iz njih svi zajedno možemo nešto naučiti.

Pišite nam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo