REIZDANJA RANIH ALBUMA / Metallica iz naftalina izvukla sate i sate raritetnih i neobjavljenih materijala

Image
Foto: Yui Mok/Press Association/PIXSELL

Svako od njih sadržavat će, uz originalni album, još tri ploče/CD-a s raritetnim materijalima, dosad neobjavljenim koncertima, demo snimkama i knjigama fotografija

18.2.2016.
14:23
Yui Mok/Press Association/PIXSELL
VOYO logo

Svi obožavatelji Metallice doći će na svoje zahvaljujući luksuznim reizdanjima prva dva albuma ovih metal velikana, "Kill 'Em All" i "Ride The Lightning".

Svako od njih sadržavat će, uz originalni album, još tri ploče/CD-a s raritetnim materijalima, dosad neobjavljenim koncertima, demo snimkama i knjigama fotografija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među njima je i izvedba pjesme "Phantom Lord" s debija, snimljena na koncertu u Parizu 1984. godine, u kojoj pjevač James Hetfield najavljuje bend kao "skupinu alkoholičara iz Kalifornije".

Bit će tu i nekoliko videosnimaka, od kojih posebno vrijedi izdvojiti nastup na festivalu u St. Goarshausenu 1985. te jedan od njihovih prvih snimljenih koncerata, u Chicagu 1983. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Seriju reizdanja započeli su prošle godine kada su "iz naftalina" izvukli prvi demo grupe "No Life 'Til Leather" na kojem je gitaru svirao Dave Mustaine, kasniji lider Megadetha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo