'Mene treba kazniti, a Jasminu zavezati za auto i vući po ulicama Siska'

3.2.2014.
13:38
VOYO logo

"Mene HRT treba kazniti zbog jučerašnje emisije, a Jasminu Jovev vjerojatno treba zavezati za auto i vući po ulicama Siska kao primjer kako prolaze izdajice. To bi vjerojatno zadovoljilo urednike Novog lista koji su me maloprije nazvali s pitanjem hoću li snositi kakve posljedice jer jučer u emisiji zviždačicu Jasminu Jovev nisam pitao je li radila u kampanji HDZ-a. Od mojih nadređenih tražit će da me kazne.

E pa dečki iz Novog lista, sram vas bilo! Eto, samo to. Frano Supilo se vjerojatno okreće u grobu kada vidi kakvi mu poltroni i vlastolisci vode novine. Nije važno što netko upozorava na ukradene milijune, važno je je li 15 dana u svom životu radio za HDZ??? Nevjerojatno je dokle ide obožavanje Zorana Milanovića. Kakav HDZ, kakvi bakrači! Gdje su pare gospodo, to je pitanje!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I još jedna sitnica u cijeloj aferi Merzel. Županica tvrdi kako joj se osobno osvećujem jer me navodno tužila. Za nikakvu tužbu ne znam, jučer sam na portalima prvi puta čuo za takvo što i ne mogu se uopće domisliti za što bih ja s Merzel bio na sudu", objavio je Stanković na Facebook profilu emisije 'Nedjeljom u 2'.

Jasmin Klarić: Ne znam zašto se ljuti

Komentar ove Stankovićeve ocjene zatražili smo od Jasmina Klarića, pomoćnika glavnog urednika Novog lista. "Pitali smo ga legitimna pitanja, zašto nije spomenuo da je Jovev radila u kampanji HDZ-a prije pola godine. Ne znam zbog čega se ljuti, izostankom objave te informacije je ugrozio vjerodostojnost onoga što je njegova sugovornica rekla", rekao je Klarić. "A epiteti na račun novina u kojima radim govore više o njemu samome", završio je Klarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo