Odbila platiti za nagradu i objasnila: 'Ne pristajem na ucjene'

14.11.2012.
8:00
VOYO logo

''Nadam se da moja odluka neće imati nikakav negativan poslovni efekt jer nisam željela nikoga uvrijediti ili poniziti. Samo sam jasno izrekla svoj stav. Počašćena sam izborom Hrvatskog udruženja menadžera i poduzetnika CROMA-e za menadžericu godine, ali ne pristajem ni na kakve novčane ucjene i zakulisne igre'', poručila je Hana Medin, poduzetnica iz Zadra, vlasnica tvrtke Telluris Medin, koja je odbila uplatiti kotizaciju da bi mogla osobno prisustvovati dodjeli nagrada u hotelu Westin u Zagrebu.

Kada su je iz Hrvatskog udruženja mendžera obavijestili da je osvojila prestižno priznanje, nitko nije spominjao kotizaciju. Kaže, tražili su samo da pošalje svoju fotografiju, ali kada je krenula prepiska s udruženjem, doznala je da može birati: reklamni paket za 50.000 ili 35.000 kuna ili joj mogu nagradu poslati na kućnu adresu, piše Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Pitala sam mogu li ipak doći na dodjelu i povesti nekoga od obitelji, ali kad sam čula da bih i za to morala platiti 2.500 kuna, odustala sam od svega i nagradu ću dočekati doma'', objašnjava uspješna poduzetnica. Ističe da svaki pravi menadžer zna procijeniti u što se u kojem trenutku ulaže, pa je tako i ona odlučila tih 35.000 kuna uložiti u svoje ljude, djelatnike koji naporno rade na njezinoj farmi na kojoj uzgaja puževe i humus od crvenih kalifornijskih glista.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo