Medvjed dječaku došetao na proslavu rođendana

Proslavu rođendana osmogodišnjeg dječaka iz Rijeke uzdrmao je nezvani gost. Kod kućice koju su iznajmili njegovi roditelji pojavio se medvjed i uzrokovao pravu paniku.

17.7.2012.
7:11
VOYO logo

Kada su roditelji Ivana Rafaela Maslaka u Ravnoj Gori unajmili kućicu kako bi proslavili dječakov osmi rođendan nisu ni slutili da bi im na proslavu mogao doći i nezvani gost - medvjed.

Prva ga je primijetila jedna djevojčica koja je upirući prstom u šumicu povikala: "Medvjed, medvjed!" Kako odrasli nisu ništa vidjeli, nastavili su se loptom igrati s djecom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U rekordnom roku se spakirali i pobjegli

"Odletjela je u šumu i suprug je krenuo po nju. Na četiri metra od lopte doista je ugledao velikog medvjeda", rekla je za 24sata Ivanova majka Asja Maslak. Majke s djecom odmah su se zatvorile u kuhinju u kućici, a očevi su pokušali otjerati životinju.

"Vikali smo, zviždali i lupali ne bismo li ga otjerali. No medo se činio neustrašivim. Lagano se prošetao oko kuće, pa se povukao u šumu. U rekordnom roku smo se spakirali i nakon pet minuta bili smo na putu prema kući u Rijeci", opisala je Asja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo