MEĐU NOVIM LICIMA MOSTA I HUMANITARAC IZ SIRIJE: / Nakon mlade poduzetnice, pohvalili se i doktorom filozofije, liječnicima...

Image
16.8.2016.
21:11
VOYO logo

Nakon poduzetnice Ivane Ninčević Most nezavisnih lista se pohvalio i s još nekoliko zvučnih imena koja su im se pridružila u izbornoj bici. Riječ je, među ostalima i o Shoukryju Nizaru, Sirijcu iz Alepa koji je osvojio nagradu Ponos Hrvatske jer je tijekom izbjegličke krize sa suprugom pomagao humanitarcima i hrvatskoj policiji. Nizar je liječnik stomatologije i u Hrvatskoj je već više od 20 godina, a danas radi u Domu zdravlja Vukovar. Tako će se i naći na listi za petu izbornu jedinicu.

Image
USPJEŠNA PODUZETNICA: /

Most se pohvalio velikim pojačanjem uoči novih izbora

Image
USPJEŠNA PODUZETNICA: /

Most se pohvalio velikim pojačanjem uoči novih izbora

"Dugi niz godina dijelim sudbinu građana Republike Hrvatske, proživljavam s njima i dobro i loše, poznajem situaciju. Tužno mi je gledati kako za ovu lijepu državu već dugo ništa dobro nije napravljeno. Moja odluka da se priključim Mostu temeljena je na želji da pomognem Hrvatskoj gdje sam zajedno sa svojom obitelji odlučio i ostati. Svojim angažmanom u izbjegličkoj krizi shvatio sam da mogu doprinijeti boljoj Hrvatskoj, skupa s Mostom želim nastaviti djelovati u tom smjeru", kazao je o svom angažmanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među mostovcima je odnedavno i doc. dr. sc. Marko Vučetić, novoizabrani pročelnik Odjela za filozofiju Sveučilišta u Zadru i predstojnik Katedre za povijest filozofije, predavač više filozofijskih kolegija, te jedan od osnivača otočne udruge civilnog života "Vir bez podjela".

Privlači ih bitka protiv korupcije i prihvaćanje različitosti

"Razloge angažiranja na Mostovoj listi vidim kao mogućnost realiziranja drugačije, različite politike. Dosadašnja politika je sva oslonjena na ono prošlo, što u filozofijskom smislu nazivam Prošlom Noći. U toj Prošloj Noći se mogu pronaći ili snovi (oni koji tvrde da su oni najbolji i drugima nude obećanja) ili noćne more (oni koji tvrde da drugi ne valjaju i sebi, valjda, dokazuju da su bolji samo zato što su predani histeriji straha od drugih). Kako se ni u snovima ni u noćnoj mori ne živi, ‪#‎BašZato‬ Most vidim kao stranku realnosti, a dokaz tome pronalazim i u činjenici otvorenosti prema različitim kandidatima", poručuje dr. Vučetić dodajući i kako se za Most odlučio jer su principijelni kad je riječ o borbi protiv korupcije i zaštiti nacionalnih interesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao svoje veliko pojačanje mostovi su naveli i dr. Ivana Bekavca, anesteziologa iz Klaićeve bolnice i na njega računaju kad je riječ o programu vezanom uz zdravstvo. On je, pak, u Mostu našao ljude koji beskompromisno rade za boljitak Hrvatske i to ga je, kaže, privuklo toj opciji.

"Moj primarni cilj jest omogućiti građanima kvalitetnu, sigurnu i transparentnu zdravstvenu uslugu svim građanima Hrvatske. Posebno su alarmantne brojke o odlasku mladih liječničkih nada iz Hrvatske. I ja sam bio suočen s izborom hoću li bolju budućnost za sebe i svoju obitelj potražiti u inozemstvu i odlučio sam ostati i boriti se za boljitak svoje domovine.“, poručio je dr. Ivan Bekavac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo