NASTUP U DUBAIJU / Međimurec Nikola Grabar na dočeku zabavljao Cristiana Ronalda i Jennifer Lawrence!

Image
Foto: Privatna arhiva/eMeđimurje

Ovogodišnji ispraćaj Stare i doček Nove godine svakako će dugo pamtiti Međimurec Nikola Grabar

1.1.2019.
20:19
Privatna arhiva/eMeđimurje
VOYO logo

Ovogodišnji ispraćaj Stare i doček Nove godine svakako će dugo pamtiti Međimurec Nikola Grabar. Najbitniji događaj u životu i karijeri ovog mladog pijanista iz Čakovca dogodio se svirajući u najluksuznijem hotelu na svijetu i jedinom hotelu sa sedam zvjezdica, Burj Al Arabu, poznatijem kao 'jarbol' u Dubaiju.

Sve je počelo prije nekoliko mjeseci kada se ponovno vratio u Dubai s boljim iskustvom i planovima. Agencija koja radi ekskluzivne događaje u Ujedinjenim Arapskim Emiratima angažirala ga je za event godine, doček nove godine u Burj Al Arabu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije planiranja samog dočeka, nekoliko mjeseci ranije morao je predati sve svoje dokumente kako bi mogli biti sigurni da Nikola nije nikakva prijetnja i da može nesmetano ući u hotel. Naime, nemoguće je ući u Burj Al Arab ako nisi gost hotela ili ako nisi službeno pozvan za neki događaj koji se održava u hotelu.

"Obavezno se moraju dati svi podaci od putovnice, radne vize, osobne iskaznice pa čak i model, boja i registracija automobila s kojim dolaziš u hotel. Naravno, nakon što uđeš u hotel sve se zaboravlja i počinje život u oblacima, ili u ovom slučaju život u zlatu", kaže Nikola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

San svakog glazbenika u Dubaiju je barem jednom ući u taj hotel i svirati na nekom događaju.

"Za mene, to je zaista ostvarenje sna, naravno popraćeno stresom, jer svirati u Burj Al Arabu, pogotovo za doček Nove godine očekivalo je od mene veliku profesionalnost i  spremnost", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svirao je s triom na najekskluzivnijoj zabavi u Burj Al Arabu, ali i u samom Dubaiju. Repertoar koji su izvodili bio je jazz, jazzy pop, soul i pop što se savršeno uklopilo u ambijent i atmosferu večeri. Repertoar se izvodio na dvije različite pozornice koje su bile svaka za sebe i svaka je imala poseban izgled.

Kako kaže, tema večeri bila je zlato, što je menadžment hotela zaista odradio vrhunski i opravdao sva njegova očekivanja. Uzvanici su bili većinom gosti hotela iz cijelog svijeta, a među njima našli su se i glumica Jennifer Lawrence i nogometaš Cristiano Ronaldo s obitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više pročitajteOVDJE.

FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo