PITANJE KONCESIJE / Mediji u Austriji i Njemačkoj upozoravaju turiste na probleme na hrvatskim plažama

Image
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL/Ilustracija

Tamošnji mediji spomenuli su kako je zbog koncesije za svjetski poznatu plažu Zlatni rat na otoku Braču izbio politički skandal

2.6.2017.
16:58
Dusko Marusic/PIXSELL/Ilustracija
VOYO logo

Zanimljivo upozorenje pojavilo se austrijskim i njemačkim medijima u kojemu se turisti koji planiraju ovo ljeto put Hrvatske upozoravaju da bi zbog lokalnih izbora u Hrvatskoj mogli ostati bez ležaljki i suncobrana na velikim plažama, prenosi Jutarnji list.

Naime, napominje se kako će u mnogim gradovima tek nakon nedjeljnog drugog kruga izbora biti izabran gradonačelnik, što znači da će tek u lipnju biti podijeljene koncesije za jadranske plaže odnosno za postavljanje ležaljki i suncobrana. Njemačka agencija DPA ističe pritom kako koncesiju dobivaju uglavnom one tvrtke koje podupiru vlastodršce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tamošnji mediji napominju da, iako će u lipnju turistička sezona biti u punom zamahu, će mnogi tursiti biti prisiljeni zauzeti mjesto na tvrdom tlu ili si sami ponijeti svoje stvari, te spominju kako je zbog koncesije za svjetski poznatu plažu Zlatni rat na otoku Braču izbio politički skandal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo