rast i razvoj / Media Polis je sada i službeni partner Havas Adriatica, jedne od najvećih globalnih agencija

Image
Foto: RTL

Kombiniranje lokalne specifičnosti i regionalne sličnosti rezultiralo je zajedničkim nastupom na tržištima Srbije, Hrvatske, Slovenije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

21.9.2015.
8:30
RTL
VOYO logo

Havas je jedna od vodećih svjetskih kompanija koja se bavi integriranim marketinškim komunikacijama. Havas Grupa je prisutna u 75 zemalja i preko 120 gradova te zapošljava više od 11 000 talentiranih profesionalaca. Više od 200 vodećih svjetskih brendova ukazalo im je poverenje da se bave očuvanjem i poboljšanjem njihovih pozicija na tržištu. Priznanje za njihov uspjeh je i izbor za „Network of the Year 2014.“ kao i činjenica da su  najnagrađivanija agencija na Cannes Lions festivalu.

Image
Foto: PR fotografije

ALEX MILIĆEVIĆ, CEO HAVAS ADRIATIC

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U stvaranju regionalne marketinške agencije, Havas Adriatic, vodila me je težnja da stvorimo prvu "talent driven" regionalnu agenciju, koja bi uz Havasove posebne alate, ponudila najbolja marketinška rješenja za unaprjeđenje poslovanja naših klijenata. 

Iako je Havas već 10 godina prisutan na pojedinačnim tržištima regije, Havas Adriatic je odgovor na potrebe klijenata i partnera da rast i razvoj ostvare integriranim nastupom u regiji. Kombiniranje lokalne specifičnosti i regionalne sličnosti rezultiralo je zajedničkim nastupom na tržištima Srbije, Hrvatske, Slovenije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PR fotografije

ALBERTO CANTELLI, CEO HAVAS MEDIA GROUP

Jačanje naše suradnje s Havas Adriaticom me vrlo raduje. Stvaranje regionalnog hub-a integriranih komunikacijskih agencija predstavlja novi korak našeg nastupa u regiji. Vjerujem da će ovakav pristup voditi čvršćoj strukturi koja će na najbolji mogući način ispuniti očekivanja naših klijenata. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PR fotografije

BRUNO BRAČUN, CEO MEDIA POLIS

Nakon uspješne dvogodišnje suradnje, Media Polis je postao partner globalne agencije Havas Adriatic za Hrvatsku. Produbljenje naših odnosa samo je dokaz uspješnosti dosadašnjeg rada. Naši klijenti prepoznaju prednosti zajedničkog sinergijskog nastupa. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Media Polis je već 12 godina jedna od vodećih medijskih i komunikacijskih agencija na domaćem tržištu. Vrhunske marketinške rezultate ostvaruju surađujući s velikim brojem klijenata iz različitih industrija.

Za ovakav uspjeh presudna je snažna komunikacijska strategija, usmjerenost na učinkovitost i izvrsnost zaposlenih profesionalaca što je i povezalo ove dvije agencije unutar nove Havas Adriatic grupe. Dosadašnju suradnju Media Polisa i Havas Media Adriatic pohvalili su mnogi zajednički klijenti.
Profesionalnost i strateški pristup u medijskom poslovanju te posvećenost članova tima Media Polisa našem predstavništvu u Hrvatskoj urodila je komunikacijskim rezultatima koji su bili iznad očekivanja. Mario Medved, Country Manager, LG Croatia

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PR fotografije

ILIJANA STAMENKOVIĆ COO, HAVAS ADRIATIC

Izazovi s kojima se susreću gotovo svi menadžeri u regiji su vrlo slični. Rješenje je proširenje tržišta na regiju kroz interaktivniji pristup potrošaču i njegovim potrebama – i to ne samo analizom potrošača, već i edukacijom i otvorenom komunikacijom s njima. Sve to nam omogućavaju nove digitalne platforme. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo