'Nisam vidio da netko visi iz guzice Ivi Sanaderu kao vi!'

Burno je u splitsko-dalmatinskom HSP-u nakon što je vodstvo podružnice, na čelu s Josipom Matkovićem, podržalo izbačenog počasnog predsjednika Antu Đapića.

31.1.2013.
13:34
VOYO logo

Nakon što je vodstvo podružnice na čelu s Josipom Matkovićem podržalo izbačenog počasnog predsjednikaAntu Đapića, predsjednik stranke Danijel Srb hitno je raspustio županijski odbor i postavio povjerenika Mirka Čondića, koji je u četvrtak o tome pokušao informirati javnost na konferenciji za novinare. No, na konferenciju za novinare došao je i smijenjeni Matković te sjeo za stol s izlagačima.

Čondić ga je pozvao da se udalji iz stranačkih prostorija, a Matković mu je odgovorio da raspuštanje odbora nije statutarno te da ima pravo tu sjediti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve će završiti pred sudom?

''Vi ste agent HDZ-a! Nisam vidio da netko visi iz guzice Ivi Sanaderu kao vi na prosvjedima na splitskoj rivi. Tada ste lagali 100.000 ljudi, a danas lažete medijima'', rekao mu je Matković.

Čondić je rekao da većina splitsko-dalmatinskih haespeovaca bezrezervno podržava Danijela Srba i raspuštanje odbora koji je stao uz Đapića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uslijedile su međusobne optužbe i uvrede. Matković je Čondiću poručio da je u HSP-u 10 mjeseci, dok je on član stranke 21 godinu. Svađa je potrajala oko 20 minuta, prštale su uvrede te su se međusobno optuživali da su lažljivci. Čondić je Matkoviću poručio da će uskoro sve uvrede morati ponoviti pred pravosudnim tijelima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo