MATIĆ IMA KRIVCA ZA RASULO U ŽIVOM ZIDU: / 'Ovo što se njima sada događa, izgleda da je tu prste upleo HDZ'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

'Ne treba biti zlurad, ali treba reći da mečka zaigra pred vratima malo jednima, malo drugima', komentirao je SDP-ovac

7.6.2019.
9:37
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Predrag Fred Matić, saborski zastupnik SDP-a te doskora europarlamentarac u Novom danu komentirao rekao je da uskoro odlazi u Bruxselles te rekao kako bi se i tamo volio posvetiti veteranima.

"Mnogo zemalja članica su u NATO-u i njihovi vojnici su u mirovnim misijama. Posljedice povratka povratka u normalan civilni život jednake su iz svakog područja".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gdje su sad čelnici braniteljskih udruga?

A osvrnuo se i na veterane Domovinskog rata, točnihje, kako se nisu oglasili kada su su talijanski političari prisvajali hrvatsku obalu. "Ja se pitam gdje su čelnici udruga Domovinskog rata, koji su na gumb HDZ-u i od šatora ih nismo ni vidjeli. Vlada treba reagirati, kad se nije žestoko reagiralo na Tajanija, sad se pojavljuju ljudi kao i ovaj Giorgi“, rekao je za N1.

Image
TAJANI SE POSUO PEPELOM: /

'Iskreno žalim i ispričavam se što sam uporabio riječi koje su uvrijedile vaše sugrađane'

Image
TAJANI SE POSUO PEPELOM: /

'Iskreno žalim i ispričavam se što sam uporabio riječi koje su uvrijedile vaše sugrađane'

NOVI ISPAD PROTIV HRVATSKE U ITALIJI, POLITIČAR OBJAVIO ŠOKANTNU KARTU: ‘Ništa nije gotovo dok se ne završi s pravdom’ Osvrnuo se i na povratak Zorana Mamića, kao sportskog direktora u Dinamo, unatoč nepravomoćnoj presudi, komentirajući kako sve Mamić očito sve nas smatra totalnim budalama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Mečka zaigra malo jednima, malo drugima'

Osobito je znakovito njegova ocjena raskola u Živom zidu kao i primirja u SDP-u nakon (relativno) dobrog rezultata na izborima za EU parlament.

"Ne treba biti zlurad, ali treba reći da mečka zaigra pred vratima malo jednima, malo drugima. Nadam se da je u SDP-u pokupila svoje i završila. Ovo što se događa u Živom zidu, izgleda da je tu prste upleo HDZ. U HDZ-u vrije itekako unutar njih, traže krivce za izborni debakl, a zna se tko je kriv. Živi zid nije toliko bitan da se mediji 24 sata bave njima", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo