'Halo, Fred, ovdje papa Franjo' / Matić i dalje tvrdi da je šator u Savskoj HDZ-ovo maslo: 'U njima je sada samo Tuđmanova bista'

Image
Foto: Robert Anic/PIXSELL

'U kampanji je prosvjednicima obećavano svašta, a što su od toga dobili? Njima treba 500 dana da shvate, ali ipak shvate. U šatoru više nema nikoga osim biste Franje Tuđmana', poručio je Matić

8.3.2016.
16:57
Robert Anic/PIXSELL
VOYO logo

Bivši ministar branitelja Predrag Matić je i dalje stava kako je šator ispred ministarstva branitelja u Savskoj 66. HDZ-ovo maslo.

Upitan kako će se razriješiti situacija s prosvjednicima u Savskoj, Matić je poručio - "isto kako je i počela, telefonskim pozivom".

"Riješit će se kada dođe onaj koji ih je tu i postavio. To se telefonskim pozivom može riješiti. Zna se tko upravlja cijelom pričom. Kad je bila ona svinjarija na Markovom trgu, zna se da su u kafiću zajedno sjedili Klemm, Brkić i ekipa. Sve je to izrežirano.

"U kampanji je prosvjednicima obećavano svašta, a što su od toga dobili? Njima treba 500 dana da shvate, ali ipak shvate. U šatoru više nema nikoga osim biste Franje Tuđmana", rekao je Matić za N1.

Dodao je i kako praktički nema šanse da se ikad više vrati u ministarstvo branitelja, osim u jednom slučaju.

"Mogu se vratiti samo na jedan poziv - "Halo, Fred, ovdje papa Franjo", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo