"Jedan dan ljubavi" / Massimo - koncerti pod zvjezdanim nebom

Image

Na vrhuncu turističke sezone Massimo će svojom zbirkom hitova oduševiti posjetitelje i rastjerati ljetnu žegu u fascinantnom ambijentu srednjovjekovne Tvrđave sv. Mihovila u Šibeniku.

9.7.2015.
14:47
VOYO logo

Prvi zakazani šibenski datum ekspresno je rasprodan pa će se dodatni koncert održati 11. kolovoza. Nakon Šibenika Massimo će 14. kolovoza održati koncert u idiličnom morskom ugođaju opatijske Ljetne pozornice.

Image
Foto: PR fotografije

Ova prekrasna zdanja bit će savršene kulise za raskošnu audio-vizualnu predstavu. Usprkos eksplozivnoj kemiji koja će prevladavati na pozornici, publika će koncerte imati priliku doživjeti opušteno i udobno za svojih sjedećih mjesta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Početkom godine Massimo je objavio dugoočekivani, novi studijski album „1 dan ljubavi“. Novi album premijerno je predstavljen na velikom koncertu u zagrebačkom Domu sportova u veljači ove godine, kojim je i započela turneja pod nazivom „Jedan dan ljubavi“.

Image
Foto: PR fotografije

Tako će pod vedrim mediteranskim nebom u ova dva grada biti predstavljen novi album „1 dan ljubavi“ te neke od najuspješnijih pjesama, s naglaskom na one koje publika već dugo nije imala priliku čuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šibenik, Tvrđava sv. Mihovila 11.08.

Šibenik, Tvrđava sv. Mihovila 12.08. - Rasprodan

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Opatija, Ljetna pozornica 14.08.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo