Povratak u budućnost / Marty i Doc su 80-ih otputovali u DANAS, poslušajte što nam poručuju iz sadašnjosti!

Ljubitelji legendarnog serijala danas su dobili priliku da čuju poruku iz sadašnjosti, i to od, ni više ni manje Christophera Lloyda, slavnog Doca, koji je svjestan svoje kultne uloge u filmu te je preuzeo odgovornost da se obrati Martyjevim potomcima u 2015. godini

21.10.2015.
12:31
VOYO logo

I taj je dan napokon ovdje, 21. listopada 2015. Dan u koji su davne 1989. godine Marty McFly i Doc stigli u drugom nastavku slavnog serijala 'Povratak u budućnost'.

via GIPHY

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tih su kasnih osamdesetih predvidjeli budućnost u kojoj smo imali leteće skateove, jakne koje se same suše, višestruke filmske nastavke umjesto 'remakeova' koji su danas obuzeli filmsku industriju.

Image

Ljubitelji legendarnog serijala danas su dobili priliku da čuju poruku iz sadašnjosti, i to od, ni više ni manje Christophera Lloyda, slavnog Doca, koji je svjestan svoje kultne uloge u filmu te je preuzeo odgovornost da se obrati Martyjevim potomcima u 2015. godini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako ističe, možda u ovoj sadašnjosti još ne postoje leteći automobili i da budućnost nije možda onakva kakvom smo je zamišljali, no poručuje nam da se ne brinemo.

"Ni moja ni vaša budućnost još nigdje nije ispisana. Vaša budućnost će biti onakva kakvom je napravite. Stoga je učinite dobrom", poručio je svima. Hvala Doc, daješ nam nadu u bolje sutra!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo