odgovor na priču / Martina Dalić odgovorila Samodolu: 'To se nikada nije dogodilo, izmišlja'

Image
Foto: Pixell

Samodola je zasmetalo što je Dalić u iskazu kazala kako je bio kandidat za vladinog povjerenika u Agrokoru, ali ne dovoljno kvalitetan

24.8.2018.
21:44
Pixell
VOYO logo

Bivšeg šefa HANFA-e Antu Samodola na Facebooku se odlučio "obračunati" s bivšom potpredsjednicom vlade Martine Dalić zbog njenog iskaza DORH-u koji je procurio u javnost, a prema kojem je Dalić ustvrdila da je i Samodol bio jedan od kandidata za vladinog povjerenika u Agrokoru, ali ne dovoljno kvalitetan. 

Samdola je, naime, zasmetao dio iskaza u kojem je Martina Dalić kazala kako je bio isključen jer je odbio svjedočiti pred arbitražom u Washingtonu, a on je ustvrdio kako ne govori istinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napisao je i da je Dalić tražila od njega uslugu koja se ticala njezinog supruga, člana uprave INA-e. Samodol opisuje kako ga je tada, prije sedam godina pozvao u ured tadašnji ministar gospodarstva Đuro Popijač s kojim je bila i Dalić.

>> 'U uredu me dočekala ministrica u crvenim štiklama. Rekla mi je: Pusti mi muža na miru'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam niti rekao bok, ministrica je kao iz topa ispalila : „Samodol, što mi j….š muža, imaš tamo te Mađare pa se s njima j….i , pusti mi muža na miru“. U prvi mah nisam mogao razlučiti o čemu govori dok nije nastavila: „Izvoli maknuti njegovu izjavu iz zapisnika kojeg ste napravili", napisao je Samodol u svojoj Facebook objavi.

O svemu se oglasila i Martina Dalić. "To se nikada nije dogodilo i Samodol izmišlja", kazala je bivša potpredsjednica Vlade za 24sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo