MARIJANA PULJAK O LOKALNIM IZBORIMA U SPLITU: / 'S HDZ-om i Kerumom nećemo koalirati, bolje ići na nove izbore'

Image

'U Splitu se uvijek nekako Željko Kerum nađe u koaliciji s HDZ-om, SDP-om, ili sam sa sobom pa se nadam da će ipak na ovim izborima doći do promjene i da će Split konačno prodisati',

15.4.2021.
14:59
VOYO logo

Marijana Puljak, supredsjednica stranke Centar, smatra da stranka i njen kandidat za gradonačelnika Splita Ivica Puljak imaju dobre šanse protiv tamošnjih, kako je rekla, trgovačkih kaolicija.

"Ivica je iskočio kao kandidat koji donosi kvalitetu. Imamo izvrsnu kombinaciju koja nam daje dobre šanse za ulazak u drugi krug. Prema anketama pobjeđujemo i Keruma i HDZ", kazala je Puljak na televiziji N1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nadamo se kraju ere upropaštavanja Splita'

"Na valu smo koji pruža priliku za napredak. U Splitu se uvijek nekako Željko Kerum nađe u koaliciji s HDZ-om, SDP-om, ili sam sa sobom pa se nadam da će ipak na ovim izborima doći do promjene i da će Split konačno prodisati. Velika je vjerojatnost da sklopimo većinu u vijeću. S Kerumom i HDZ-om nećemo koalirati, a ako ne bude druge opcije, ponovno ćemo ići na izbore. Sve druge građanske opcije su mogućnost. Nadamo se da je došao kraj ere upropaštavanja Splita", kazala je.

Kazala je kako bi uspjeh na izborima bio da dobiju gradonačelnika u Splitu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ne dopuštam da itko privatizira ljubav prema domovini'

"Uspjeh je i da u novu stranku Centar svojim programom privučemo ljude. Kada se neka organizacija gradi, reformira, neki se ljudi slažu s promjenama, a neki ne. No pokazujemo i u Splitu da nam to nije naštetilo. Naš je kandidat predstavnik građanskog, progresivnog Splita i na dobrom putu da osvoji mandat. Zastupamo politiku okrupnjavanja sa sličnim opcijama. Ne mogu svi u organizacijama razmišljati isto, tu je puno ljudi, različita su mišljenja”, rekla je Puljak.

Osvrnula se i na izjavu HDZ-ovke Grozdane Perić, predsjednice saborskog Odbora za financije i državni proračun, koja joj je poručila da "Hrvatsku treba voljeti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne dopuštam da itko privatizira ljubav prema domovini, jer to nije korupcija i lopovluk, čemu smo izloženi 30 godina. Hrvatska je došla na dno svih ljestvica u Europi. Nama treba najviše sredstava u EU da bi prebrodili krizu, a to je tako jer smo najnerazvijenija zemlja. Voljela bih biti u društvu Danske, Irske, a ne Bugarske i Grčke po tom pitanju", rekla je Puljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo