EMISIJA NABIJENA EMOCIJAMA / Marijana Batinić se rasplakala u kvizu!

Image
Foto: RTL

Već prvi kadrovi današnje emisije neobičnog uličnog kviza „Tko će ga znati“, koji se prikazuje na RTL Televiziji od ponedjeljka do petka od 16.45 sati, zadržat će vas ispred ekrana.

13.11.2013.
16:00
RTL
VOYO logo

Dirljive scene će vas natjerati da do kraja pogledate epizodu  nabijenu emocijama koja se istovremeno odvija u Varaždinu i Šibeniku.

Gradovi domaćini RTL-ove ekipe kviza „Tko će ga znati!“ bili su Varaždin i Šibenik. Ivan Šarić pozivao je natjecatelje vičući po ulicama Varaždina i nije mu trebalo puno vremena da dozove djevojku koja je odmah pristala na sudjelovanje u kvizu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njoj ovo nije bio prvi put da stoji pred kamerama RTL Televizije jer je to napravila u emisiji „Hrvatski top model“. U šetnji ulicama, zaustavljajući slučajne prolaznike koji su davali točne ili netočne odgovore, voditelj i djevojka popričali su o aktualnim gradskim temama, problemu anoreksije, mladim ljudima.

Istovremeno, na jugu Lijepe Naše, u Šibeniku, Marijana Batinić prihvatila se dnevnih radnih zadataka gospođe Marije, djelatnice Gradske čistoće, kako bi ona mogla nesmetano tražiti pomoć građana u osvajanju novčane nagrade. Gospođi Mariji životna želja je osvojiti novčani dobitak upravo u ovom kvizu koji gleda svaki dan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Je li Ivan bio dovoljno glasan da pomogne djevojci u osvajanju novčane nagrade? Kako se Marijana snašla u ulozi djelatnice Čistoće grada Šibenika i što ju je rasplakalo? Je li se gospođi Mariji ostvario životni san? Odgovore saznajte u današnjoj epizodi kviza „Tko će ga znati!“ od 16.45 sati na RTL Televiziji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo