slijedi utakmica odluke / Marić: 'Sve je krenulo nabolje, razmišljamo pozitivno, a što se tiče Francuske - imamo svoje adute'

"Istina, očekivali smo malo sporiju i tešku utakmicu. Međutim, ubrzali smo tempo, napravili razliku na početku, stisnuli u obrani, i rezultat je morao stići", rekao je Marić

21.1.2016.
23:05
VOYO logo

Hrvatska je u prvoj utakmici drugog kruga Europskog rukometnog prvenstva u Poljskoj pobijedila Makedoniju s ogromnih 34:24 i upisala nova dva boda u nastavku natjecanja, a novu sjajnu utakmicu odigrao je naš kružni napadač Marino Marić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marino, čestitke. Sjajna utakmica, igrali ste raznovrsno i lepršavo.

"Istina, očekivali smo malo sporiju i tešku utakmicu. Međutim, ubrzali smo tempo, napravili razliku na početku, stisnuli u obrani, igrali kompaktno i čvrsto, a u takvim slučajevima rezultat ne izostaje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izgledate sjajno, dižete se iz susreta u susret?

"Da, hvala Bogu, ide nabolje, pozitivno, sad dolaze prave utakmice, tu ćemo morat dati sve od sebe da pokušamo uć u polufinale, treba samo pozitivno razmišljati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sljedeća je utakmica rukometni 'el clasico', stari znanci Francuzi? Jesmo li našli recet za njih?

"Da, malo smo izmijenili ekipe i jedni i drugi. Pratili smo ih, igraju standardno kvalitetno, to je spoj vrhunskih igrača, bit će teško. Ipak, imamo i mi svoje adute, u utakmicu ćemo ući bez respekta i bez razmišljanja o lošoj tradiciji, igrat ćemo muški pa što bude."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo