želi čuti odgovore / Maras u Saboru: 'Javno pozivam Ivicu Todorića da 30. listopada dođe na prvu sjednicu Povjerenstva za Agrokor'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Na samom početku zasjedanja 'zaiskrilo' je između Branka Bačića i Gordana Marasa, koji su se sukobili tijekom rasprave o jučer osnovanom Povjerenstvu

12.10.2017.
10:56
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Nastavljeno je zasjedanje na 5. sjednici Hrvatskog sabora na kojoj se uglavnom raspravlja o slučaju Agrokor

Na samom početku zasjedanja 'zaiskrilo' je između Branka Bačića i Gordana Marasa, koji su se sukobili tijekom rasprave o jučer osnovanom Povjerenstvu za Agrokor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Upozoravam građane da HDZ i dalje ne želi dati odgovore na pitanja oko Agrokora. Oni će sve napraviti da do odgovora koje tražimo na Povjerenstvu ne dođe. Mi tražimo vrlo jednostavne odgovore. Zašto je Ramljak doveo svoje partnere da zarade 400 milijuna eura, odakle Milijanu Brkiću informacije koliko je i kome novaca posuđivao HBOR? Izgleda da se obavještajna zajednica uključila u sve. Ne žele dati odgovore na pitanja što su Marić, Ramljak, Dalić, Knighthead radili i zaradili 400 milijuna kuna, a rizik su preuzeli građani. Javno pozivam Ivicu Todorića da dođe 30. listopada na prvu sjednicu Povjerenstva za Agrokor", rekao je Gordan Maras. 

Branko Bačić iz HDZ-a njegov je govor nazvao 'politikanskim'. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Predložio bi da tajništvo odredi još jednu prostoriju gdje kolega Maras može cijeli dan lamentirati i vikom zamjeniti argumente'. Podržavamo rad povjerenstva, ali ne želimo da povjerenstvo bude predmet politikanstva. Ovo što radite je politikanstvo i opstruiranje rada povjerenstva", odvratio je Bačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo