MARAS OTKRIO O ČEMU JE RAZGOVARAO SA SAUCHOM PRIJE GLASOVANJA: / 'Sve mi je bilo jasno...'

Image

Saborski zastupnik SDP-a Gordan Maras nakon jučerašnjih događaja u Saboru, kada oporba nije uspjela skupiti 76 ruku za opoziv ministra financija Zdravka Marića, oglasio se na svom Facebook profilu

5.5.2017.
9:36
VOYO logo

Maras je napisao da ga ovaj poraz nije pogodio jer je u politici već ranije naučio da razočaranja ne shvaća osobno te da nakon njih postane samo jači. Osvrnuo se na zastupnike od kojih je SDP očekivao glas za opoziv, no to se ipak nije dogodilo.

'Saucha mi je rekao da nije dobro'

'Prije jučerašnje sjednice prišao sam kolegi iz Sabora jer nakon informacija koje su mi to jutro dali kolege iz Kluba zastupnika, nisam više bio siguran kako će glasati oko Marićevog opoziva. Iako ga je prije dvadeset dana potpisao zajedno sa drugim zastupnicima', napisao je Maras u osvrtu na razgovor s Tomislavom Sauchom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenuo je i da ih je Željko Lacković izdao još večer prije, a ne zna zbog kojih se to motiva dogodilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
LACKOVIĆ OTKRIO ZAŠTO SE PREDOMISLIO: /

Evo što je prije objavljivao o Zdravku Mariću

Image
LACKOVIĆ OTKRIO ZAŠTO SE PREDOMISLIO: /

Evo što je prije objavljivao o Zdravku Mariću

'Gubitak još jednog glasa značio bi ostanak Marića na funkciji. Prišao sam mu, potapšao ga po ramenu i pitao ga kako je? Odgovorio mi je: Nisam dobro. Rekao sam mu da sjednemo sa strane da ga nešto pitam. Prišao nam je i Saša Đujić. Kratko nam je rekao. Nemojte me lomiti.

'Razočaran sam jer sam puno energije uložio u opoziv Marića'

'U tom trenutku sve mi je bilo jasno. Podržat će Marića i imat ćemo 75 glasova', napisao je Maras i dodao da je zbog toga razočaran jer je, kaže, uložio puno energije u opoziv Marića, no vrlo brzo je vratio motivaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Loše raspoložen otišao sam i čekao rasplet glasovanja. Završilo je 75:75. Bez obzira na to, brzo sam vratio motivaciju. Vjerujte mi, ja ne odustajem lako. Uporan sam i borben. Na kraju će doći na moje i Plenković i Marić više neće voditi Vladu RH. I neće do toga proći puno vremena', napisao je Maras na svom Facebook profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo