Spreman za novu funkciju / Maras: 'Kandidirat ću se za šefa SDP-a u Zagrebu, spreman sam se kandidirati i za gradonačelnika'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Saborski zastupnik SDP-a kazao je da predsjednik zagrebačkog SDP-a mora biti i kandidat za gradonačelnika, te da se Zagrebu treba ponuditi alternativa Bandiću

16.7.2017.
12:30
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

U intervjuu za Večernji list, saborski zastupnik SDP-a i bivši ministar te stranke Gordan Maras potvrdio je da će se kandidirati za šefa stranke u Zagrebu, kako bi "vratio SDP tamo gdje treba biti" da se zaustavi situacija koja je u Zagrebu dobivena koalicijom HDZ-a, Milana Bandića i Zlatka Hasanbegovića.

Na primjedbu kako se i 2013. godine kandidirao za istu funkciju, ali je osvojio manje glasova i od Davora Bernardića i od Miranda Mrsića, Maras je kazao da su "okolnosti su potpuno drugačije".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tada su članovi procijenili da stranku u Zagrebu treba voditi netko posvećen zagrebačkom SDP-u, a ne netko tko obavlja drugu odgovornu dužnost. Sada je drugačije. Članovima nudim svoju energiju, znanje i iskustvo. Mislim da stranku mora predstavljati prepoznatljiva osoba koja se zna izboriti za svoj stav i koja će imati potpuni fokus na zagrebački SDP", kazao je.

Dodao je i da predsjednik zagrebačkog SDP-a mora biti i kandidat za gradonačelnika, te da je spreman kandidirati se, jer je nužno da se u Zagrebu dogodi zaokret i ponudi alternativa Bandiću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moramo se nametnuti da pokažemo ljudima drugačiji način upravljanja gradom od onoga koji nude HDZ, Bandić i Hasanbegović", kazao je Maras u intervjuu za Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo