PRODAJA HEP-A / Maras i Bulj na Facebooku traže referendum zbog prodaje HEP-a: 'Neka naši građani kažu što misle'

Image

Maras i Bulj na svom Facebooku su podijelili istu ideju o tome da građani na referendumu trebaju odlučiti o prodaji HEP-a

2.1.2017.
15:08
VOYO logo

Saborski zastupnik SDP-a i bivši ministar poduzetništva Gordan Maras na svom Facebooku objavio je kratku objavu u kojoj navodi kako će tražiti referendum o prodaji državnog udjela u HEP-u radi preuzimanja MOL-ove polovice u Ini.

"TRAŽIT ĆU REFERENDUM O PRODAJI HEP-a I KUPNJI INA-e! Želim referendum za prodaju HEP-a i nakon toga kupnju INA-a. Prodajemo budućnost da bi plaćali HDZ-ov kriminal iz prošlosti. Neka naši građani kažu što misle o ovim HDZ-ovim kombinacijama. Na kraju Plenkovićevog plana zaraditi će samo Mađari i poneki HDZ-ovac", napisao je Maras.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, sličnu stvar napisao je na Staru godinu i zastupnik Mosta na svom Facebooku, Miro Bulj. "Prodati HEP nitko nema pravo, osim vlasnika, a to je hrvatski narod. Smatram da bi svaka odluka o prodaji HEP-a bez volje većine hrvatskih građana, iskazane na #referendumu, bila još jedna u nizu izdaja nacionalnih interesa", napisao je Bulj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo

Još iz rubrike