tko je Jadranka Škarica? / Manipulatorica ili životna učiteljica? 'Sve oko nje vodi do spirale totalnog ludila'

Škarici s druge strane podršku u otvorenom pismu daje skoro 200 izuzetno zadovoljnih polaznika

8.8.2018.
19:03
VOYO logo

Nakon što je jučer ispred njezinih poslovnih prostora podmetnuta bomba te nakon što ju je proslavljeni boksač Željko Mavrović optužio za prevaru, javnost se počinje pitati tko je Jadranka Škarica - samozatajna voditeljica Centra za autogeni trening.

Jedni je optužuju da manipulira životima svojih sljedbenika te iz njih izvlači novac, dok drugi u njoj vide životnog učitelja koji im je pomogao da nađu pravi put. Boris Mišević donosi vam ekskluzivnu ispovijest poduzetnika koji tvrdi da je zbog Škarice doživio krah i brodolom obiteljskog života.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> FOTO Oštećeni prozori poslovnih prostora i automobil: Eksplozija uzdrmala zagrebačku Trešnjevku

Sve oko Jadranke Škarice je zaluđenost koja vodi do spirale totalnog ludila. To tvrdi Niko Pervan kojega je na odlazak kod voditeljice autogenog treninga nagovorila bivša supruga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Škarica je lažna psihijatrica i što ste bliže, što joj se više otvarate tonete prema dnu i deveti krug Danteovog pakla vam je zagarantiran jer ona jednostavno upravlja tuđim životima. Ona preko slika govori ljudima koje poslovne odluke da donosu. Čisti energetski poslovne prostore, ona rješava loše energije predaka... To je jedna suluda priča", govori poduzetnik Niko Pervan.

Pervan kaže da Škarica manipulira sljedbenicima te umjesto njih donosi sve financijske odluke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moja supruga je promijenila četiri poslovna prostora. Prije svakog ulaska u poslovni prostor donosila je slike, a Škarica joj je davala garancije da će uspjeti, no na kraju je bankrotirala. To je jedna tužna priča i zbog svoje djece sam morao izaći s tim van", pojašnjava Pervan.

Školu za voditelje treninga naplaćuje 34 tisuće eura po osobi, tvrdi Pervan, uz ugovorne bjanko zadužnice od 250 000 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osobno sam ženi posudio 115 tisuća kuna i ona je očito dio tog novca transferirala Škarici i nije mi nikada htjela reći koliko to košta. Ali tada je krenuo krah i brodolom mog obiteljskog života", prisjeća se poduzetnik.

Škaricu je za prevaru nedavno optužio i proslavljeni boksač Željko Mavrović tvrdeći da je zbog nje rasprodao pehare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Ispovijest Željka Mavrovića: Prodao sam svoje pehare, vjerovao sam da će pomoći mojoj kćeri

Centra za autogeni trening danas je zatvoren, a RTL Danas pokušao je kontaktirati Jadranku Škaricu kako bi čuli njenu stranu priče. Zvali smo ju direktno na njezin broj telefona i komunicirali s njezinim asistentima, no za sada nismo dobili nikakvu povratnu informaciju. Očito je Jadranka Škarica odlučila da neće javno nastupati.   

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Škarici s druge strane podršku u otvorenom pismu daje skoro 200 izuzetno zadovoljnih polaznika koji tvrde da im je suradnja s njom donijela pozitivnu i snažnu životnu promjenu. 

>> Pod okriljem noći bačena bomba na ured žene koju je Mavrović optužio za prevaru!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo