u svom elementu / Mamić izvrijeđao Dinu Rađu: 'Taj ne zna prošetati od Rive do dvorane, takve kretene vi promovirate!'

Nakon što je završio svoje današnje obraćanje pred mikrofonima, Mamić je još par minuta odgovarao na novinarska pitanja, pri čemu se požalio na užasan tretman koji ima u domaćim medijima

3.3.2018.
16:29
VOYO logo

Zdravko Mamić održao je danas u prostorijama Maksimira izvanrednu press konferenciju koju je sazvao nakon što je DORH podigao optužnicu protiv Luke Modrića zbog sumnji kako je svjesno lagao prilikom svjedočenja u lipnju o spornim aneksima ugovora. 

Nakon što je završio svoje obraćanje pred mikrofonima, još je par minuta odgovarao na novinarska pitanja, pri čemu se požalio na užasan tretman koji ima u domaćim medijima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sve su laži jer cilj, zlato moje predivno, nije riješiti probleme tjelesnog odgoja naše djece i profesionalnog sporta, mi smo bili megasila u košarci, rukometu, odbojci, nikoga to ne interesira. Cilj je rušenje Mamića, Dinama i HNS-a, jedinih koji idu naprijed”, rekao je Mamić.

VIŠE O TEMI:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvanredna presica: 'Šefu državnog odvjetništva je životna misija uništiti Zdravka Mamića!'

Usput se osvrnuo i na stanje u hrvatskoj košarci, koja je prema njegovom mišljenju, u puno gorem stanju od nogometa u Lijepoj našoj. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dabogda se meni dogodilo ono što ja želim Dini Rađi, ali čovjek ne zna od Rive doći do dvorane na Gripama. Što je napravio kao navijač Hajduka? Što je napravio kao predsjednik kluba nasljednika Jugoplastike koja je bila jedan od najvećih klubova u Europi? Što je napravio sada kao šef košarkaškog razvoja i strategije? Blamažu! I on stalno dijeli lekcije. Takve vi promovirate. Vi stalno kretene promovirate. Mamić koji donese papire vas ne zanima. U kakvoj vi zemlji želite živjeti!?”, ogorčeno je upitao Mamić. 

CIJELU PRESICU POGLEDAJTE OVDJE:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo