Maloljetnici kamenjem zasuli dvojicu policajaca

Šest mladića, među kojima i trojica maloljetnika, zasula su kamenjem policajce u središtu naselja Kuršanec i jednog ozlijedili.

24.3.2011.
13:10
VOYO logo

U Varaždinskoj ulici u utorak oko 21.40 sati više maloljetnih osoba iz dvorišta je počelo bacati kamenje i dijelove cigli prema policijskim službenicima Policijske postaje Čakovec koji su u romskom naselju skupljali informacije o jednom kaznenom djelu.

Mladići su kamenjem gađali parkirano službeno policijsko vozilo i dvojicu policijskih službenika starih 38 i 39 godina. Stariji je zadobio lakšu tjelesnu ozljedu koljena, pa mu je pružena liječnička pomoć na odjelu Hitne medicinske pomoći u Čakovcu. Počinitelji su prema njima i vozilu bacili svaki od pet do deset komada većeg kamenja i cigli oštetivši i razbivši prednje vjetrobransko staklo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dovršenim kriminalističkim istraživanjima, u nazočnosti roditelja i djelatnice Centra za socijalnu skrb, utvrđeno je da su počinitelji mladići rođeni 1991., 1992., maloljetnik rođen 1994. i dvojica maloljetnika rođeni 1996. godine, svi iz Kuršanca, te jedna nepoznata muška osoba za kojom se još uvijek traga.

Protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene ODO-u za mladež Čakovec zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo napada na službenu osobu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo