kao domaći / Mali poskok izazvao veliku paniku u Sesvetama! Smjestio se na stepenice kuće i ni mrdnut'...

Image

Ekipa iz Dumovca skupila je poskoka te će mu naći mjesto gdje 'svojim rožićem neće sijati strah i trepet'.

28.6.2023.
13:20
VOYO logo

Mali poskok dogmizao je do zagrebačkih Sesveta i izazvao priličnu paniku. Lijepo se smjestio na stepenice jedne kuće u Kučilovini i nije se dao smesti pa su stanari zvali Dumovec.

Kad su iz Dumovca stigli, spasili su i ljude i zmijicu pa objavili kako je to izgledalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovaj je mali poskok napravio veliku uzbunu u Kučilovini! Smjestio se na stepenice ispred jedne kuće i, kako su nam javili njezini stanari, nije želio otići.
Zato je naš kolega iz terenske ekipe odjurio tamo pomoći ljudima i poskoku. Utvrdili smo da se radi o mladoj zmiji. Dugačka je svega tridesetak centimetara.
Preuzeli smo je i naći ćemo joj mjesto gdje svojim rožićem među ljudima neće sijati strah i trepet. I za kraj kratko ponavljanje znanja… Poskok je jedna od triju hrvatskih zmija otrovnica. Ostale su riđovka i planinski žutokrug. Potonje nema u Zagrebu", napisali su u svojoj objavi iz Dumovca.

Ispod njihove objave nanizali su se komentari: "Neka je poskok živ i zdrav i daleko od ljudi, koliko to mogu biti divlje životinje", "A micek, jadan se sav zapetljao. Sva sreća da su ljudi vas zvali, a ne otišli po sjekiru".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Pričali smo s Triljaninom kojeg je ugrizao poskok. 'Doktor mi je rekao da budem spreman da ću pomodrit cijeli'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo