'Jadno, žalosno' / Majka djevojčice progovorila o užasu na Rebru: 'Ne spavam noćima je jer se bojim. A sve što želim je samo jedno'

Ministar Vili Beroš inspekciju u bolnicu još uvijek nije poslao

8.9.2023.
22:07
VOYO logo

Slučaj djevojčice koja se ozlijedila nakon što je njezinu igru zbog buke prekinuo liječnik stigao je i na policiju. Na zagrebačkom Rebru utvrđuju se okolnosti događaja. Ministar Vili Beroš inspekciju u bolnicu nije poslao - traži tek očitovanje, javlja Danas.hr.

Nakon što je majka progovorila za RTL, slučaj je i prijavila policiji. "Jadno, žalosno. Ja ne spavam noćima je jer se bojim. Bojim se, istupila sam u javnost, a moram idući tjedan tamo na kontrolu s djetetom. Ne znam što bih očekivala od bolnice", kaže majka i ističe da sve što želi je - isprika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Događaj se zbio prije devet dana, a u otpusnom pismu piše da je djevojčica - pala sama.

"Nikad to ne bih očekivala da ću doživjeti od zdravstvenog djelatnika. Jedva čekam da se ova agonija završi. Nadam se da dijete neće trpjeti nikakve posljedice. S obzirom na to da oni nisu radili nikakve pretrage... Vidjet ćemo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Beroševa reakcija

Očitovanje bolnice zatražio je ministar zdravstva Vili Beroš.

POGLEDAJTE VIDEO: Slijepa curica liječniku bila prebučna, istrgnuo joj stolac iz ruke. Pala je i ozlijedila se. Majka: 'Što mu je smetala?'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako su podaci istiniti, ja ih moram osuditi i ispričati se majki. Očekujem izvještaj pa ćemo postupati", no zdravstveno inspekciju nije poslao je kaže "nije učenjena nikakva veća šteta".

Majka je ovakvim odgovorom nezadovljna tvrdi: "Dijete je operiralo oko i lupilo glavom. Ako ne reagiraju, ovako nešto će se ponavljati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo