Majher opet ne radi, a prima plaću od 13.000 kn!

Vesna Majher, glavna akterica afere 'Majher' u listopadu prošle godine, opet privlači pozornost medija.

25.6.2010.
22:12
VOYO logo

Naime, kako piše Večernjak, Vesna Majher se nakon pola godine bolovanja prošli tjedan vratila na posao, ali je odmah otišla na godišnji odmor.

Afera 'Majher' nastala je kad je u listopadu prošle godine gradonačelnik Milan Bandić, koji je tada bio u Skupštini Zagrebačkog holdinga, tražio da se Vesna Majher promakne na mjesto pomoćnice direktora. Interna kontrola Holdinga ustanovila da je pak da je prije toga Majher dvije godine bila zaposlena na Autobusnom kolodvoru, ali nije dolazila na posao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog pravnih zavrzlama u Holdingu je nisu mogli smijeniti niti joj dati otkaz, pa je sada je zaposlena na radnom mjestu na koje je promaknuta i prima plaću oko 12.000 kuna, a pri tome koristi sve pravne metode da se ne pojavljuje na poslu. Jednako tako, ne pojavljuje se ni na sjednicama Gradske skupštine, gdje je zastupnica i prima mjesečnu naknadu od 1350 kuna.

Vesnu Majher nije odgovarala pozive novinara Večernjeg lista da kaže zbog koje je dijagnoze bolovala pola godine, i zašto je odmah po povratku na posao tražila godišnji odmor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njen bivši šef Franjo Žulj, bivši direktor Autobusnog kolodvora, za čijeg je mandata Majher promaknuta i koji je zbog spomenute afere smijenjen, na posao se vratio prije dva mjeseca, no degradiran je na mjesto glavnog prometnika. Sada mu je plaća otprilike duplo manja od direktorske i iznosi oko 7000 kuna.

"Bio sam na bolovanju jer sam bio pod stresom zbog svega. Sada sam na mjestu glavnog prometnika i osjećam se degradirano jer to nisam zaslužio. Dok sam bio direktor rezultati su bili vrhunski", rekao je Žulj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članci:

arti-201001270150006 arti-200911250018006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo