ponosan na novu poziciju / Macan se pohvalio pogledom iz svog novog ureda u Banskim dvorima i uzburkao duhove, novinarima nije bila jasna jedna stvar

Image
Foto: Instagram

Novim se poslom pohvalio i na Twitteru. I na toj je društvenoj mreži podijelio isti status i fotografiju kao i na Instagramu

2.1.2018.
13:16
Instagram
VOYO logo

Svježe imenovani posebni savjetnik premijera Andreja Plenkovića, PR stručnjak Krešimir Macan, novim se poslom pohvalio na Twitteru i Instagramu, a na potonjoj društvenoj mreži također je objavio i fotografijom ureda u Banskim dvorima.

"Svako dobro u 2018. – promjene su se kod mene već dogodile", napisao je uz fotografiju poznati PR-ovac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novim se poslom pohvalio i na Twitteru. I na toj je društvenoj mreži podijelio isti status i fotografiju kao i na Instagramu, no neki su ga pratitelji upozorili da nije ispravno označio profil svog novog poslodavca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U raspravu na Twitteru se uključio i reporter N1 televizije Hrvoje Krešić kojega je zanimalo zašto je Macan dobio svoj ured u Banskim dvorima s obzirom na to da Vlada tvrdi da nije u stalnom radnom odnosu, već da će biti angažiran po premijerovom nalogu. “To onda znači da će ti nalozi bit česti, maltene redovni?”, upitao je Krešić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Što ti misliš da se reforme mogu odrađivati samo tako – angažman je ful time s obzirom da ništa drugo ne radim”, odgovorio je Macan.

“Ispada da si ti de facto stalno zaposlen u Vladi, jedino ste morali naći neko rješenje da sve bude u skladu sa zakonom pa si ti dao otkaz u Manjguri”, uporan je bio Krešić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nisam morao dati otkaz u Manjguri po Zakonu jer nisam dužnosnik, ali se tako ponašam upravo da ne bi bilo prigovora”, kaže Macan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo