Lovrićka u šoku: Lažu da želim zamijeniti Komadinu

Komadina se još ne vraća na posao, i sve je izglednije da će ga netko morati zamijeniti u ministarskoj fotelji. Prema nekim medijima, za tu poziciju lobira Marina Lovrić Merzel.

2.3.2012.
10:18
VOYO logo

"Nemam komentara na te izjave, izmišljotine i laži. U šoku sam", kazala je za Danas.hr sisačka županica Marina Lovrić Merzel kada smo je nazvali da prokomentira medijske napise o tome da želi zasjesti u fotelju ministra pomorstva, prometa i infrastrukture Zlatka Komadine.

Komadina je završio u bolnici, navodno, zbog stresa. Bolovanje je produljio za još jedan tjedan te je sve izglednije da će ga netko morati zamijeniti na ministarskom mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prve informacije govorile su o tome kako bi to mogli biti Ljubo Jurčić ili Dražen Breglec, no navodno u posljednje vrijeme za tu poziciju lobira i Marina Lovrić Merzel.

Ona je za Danas to oštro demantirala. Kazala nam je kako ju nitko nije ni zvao za izjavu o tome, te da su to izmišljene konstrukcije koje su i nju ostavile u šoku. Kaže da se trenutno nalazi van države te da je informaciju pročitala na internetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo