nezadovoljni paša / Ljubomorni Rustem prijeti Bali-begu!

Image
Foto: RTL

Sva je sultanova svita uvjerena da Hurem stoji iza posljednje Sulejmanove odluke o imenovanju princa Mehmeta na dužnost u Manisi, dok je Mustafa prognan u Amasju.

30.10.2013.
13:01
RTL
VOYO logo

Iako je prošlo nekoliko godina od vjenčanja, Rustem-paši još uvijek smetaju druženja njegove supruge i Bali-bega. Prije nego li obojica odu u novi pohod sa sultanom, Rustem objasni Bali-begu da se okani lijepe princeze i zabrani mu da joj se približava. Ne propustite večeras pogledati novu epizodu „Sulejmana Veličanstvenog“!

Image
Foto: RTL



Sva je sultanova svita uvjerena da Hurem stoji iza posljednje Sulejmanove odluke o imenovanju princa Mehmeta na dužnost u Manisi, dok je Mustafa prognan u Amasju. Prije nego li sultan krene u novi pohod, Mahidevran pred njim iznese svoje nezadovoljstvo njegovim odlukama smatrajući da je tim potezom uništio svog sina!

Dok se dvorani bave sultanovim odlukama, Rustem-pašu opet obuzme ljubomora kada u hodniku, a kasnije i u vrtu palače, ugleda Mihrimah i Bali-bega u razgovoru. Rustem rado uvrijedi Bali-bega pred Mihrimah komentirajući kako ratnik još uvijek obilazi gostionice dok on uživa u palači uz svoju obitelj, da bi mu kasnije zabranio da dolazi u njegovu palaču i posjećuje Mihrimah.

Dok sultan i njegova vojska odlaze pomoći kraljici Izabeli u borbi protiv Ferdinanda, Hurem i Mihrimah strahuju za život princa Selima koji se razbolio u Konji. Što se dogodilo mladom princu, doznat ćemo u novom nastavku serije „Sulejman Veličanstveni“, večeras u 21 sat na RTL Televiziji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo