TANJA STIGLA U HAREM / Ljubomorna Hurem dobila opaku konkurenciju!

U harem su došle nove robinje koje je upravitelj sandžaka Akkermana poslao sultanu kao poklon! I Hurem i Mahidervan naslućuju da bi novopridošle djevojke mogle ugroziti njihov položaj, pa na sve načine pokušaju zaustaviti njihovo upoznavanje s dvoranima!

3.10.2012.
16:39
VOYO logo

Nove robinje postaju glavna tema harema. Majka sultanija izabrala je dvije robinje koje će služiti i njoj i sultanu. Ta vijest nikako ne odgovara Hurem, koja već smišlja kako ih istjerati iz harema prije negoli ih majka sultanija upozna sa Sulejmanom.

Kalfa Nigar prizna Ibrahimu da se teško snalazi u borbi između Hurem i Mahidevran. Ohrabrena njegovim umirujućim riječima, Nigar se na trenutak prepusti emocijama i izazove neočekivanu reakciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Sultan ne odobrava Fehat-pašino divljačko ponašanje prema seljacima Smedereva, pa naredi svojim ljudima da ga prisilno dovedu u dvor kako bi Divan odlučio o njegovoj sudbini. Međutim, sultanovu majku zabrine mogućnost da bi Bejhan mogla ostati udovica.

Robinja Tanja priprema se za noć u ložnici. Hurem pobjesni kada dozna da će njezin sultan spavati s drugom ženom. Robinji ne želi dati prednost pa se odluči na svoj način obračunati sa Sulejmanom!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što će učiniti, doznajte večeras u novoj epizodi "Sulejmana Veličanstvenog" u 21 sat na RTL Televiziji!

Image
Foto: RTL

Sve o seriji "Sulejman Veličanstveni" možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Facebook.com/Sulejman.Velicanstveni.RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo