Linic se oglasio, od premijera tek sturo priopcenje

5.5.2014.
20:23
VOYO logo

Linic zapravo za Novi list nije kazao nista o samom slucaju Spacva i o odnosima u Vladi i stranci, uputivsi novinarku da su svi materijali o toj "aferi" objavljeni na internetskim stranicama. Kazao je tek da se ne zeli upustati u polemiku putem medija i tako ugrozavati stranci dobar rezultat na europskim izborima.

"Ministarstvo financija je koncentrirano na trazenje modela kako pomoci gradanima s nagomilanim dugovima kao i na mjere vezane uz proceduru prekomjernog deficita. Kako su pred SDP-om izbori za Europski parlament za 20 dana ne zelim ni na koji nacin ugroziti sanse nasoj zajednickoj koalicijskoj listi ispraznim prepucavanjima preko medija", kazao je Linic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milanovic obavijestio javnost da je dobio ocitovanje

U meduvremenu su se oglasili i iz Vlade, kratkim priopcenjem u kojem porucuju da je premijer Zoran Milanovic od ministra financija Linica danas dobio trazeno ocitovanje o tom predmetu te da ce "razmotriti sve podatke iz ministrovog ocitovanja kako bi imao cjelovitu informaciju".

Podsjetimo, Linic je u danas objavljenom ocitovanju o "predmetu Spacva", optuzio bivsu ravnateljicu Porezne uprave Nadu Cavlovic Smiljanec za neutemeljeno nisku procjenu zemljista u Vinkovcima, koje je drzava preuzela od Spacve na ime poreznog duga u postupku predstecajne nagodbe. Zemljiste u Vinkovcima je posluzilo za zatvaranje poreznog duga Spacve unutar predstecajne nagodbe, a prema procjeni koju je nalozila Cavlovic-Smiljanec to zemljiste vrijedno je 6 milijuna kuna, a ne 33 milijuna koliko je placeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/Linic-za-Novi-list-Ne-zelim-stranci-ugroziti-sanse-na-europskim-izborima

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo