SIMPATIČNA LANA / Lijepa Splićanka nam donosi 'oluju'

Da u 'Ruži vjetrova' nikad nije onako kako se čini na prvu, gledatelji će imati priliku vidjeti već idući tjedan kada u RTL-ovu dramsku seriju dolazi novi lik kojeg će glumiti Andrijana Šarić. Mladoj Splićanki je to prvo glumačko iskustvo.

19.12.2011.
12:55
VOYO logo

Mlada, simpatična Lana unijet će razdor u ljubavnu vezu Sare i Luke, a Luka neće ostati imun na Lanin optimističan stav prema životu i iskrenost kojom će ga osvojiti. Tako će se razvijati stvari u 'Ruži vjetrova' nakon dolaska novog ženskog lika.

Taj lik u seriji će glumiti Andrijana Šarić, rođena u Splitu 16. veljače 1992. godine, gdje je završila srednju Komercijalnu školu, a sada studira Trgovinsko poslovanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao mala, niz godina se bavila baletom pa je tako završila i nižu klasičnu baletnu školu pri HNK u Splitu. Pred publiku je prvi put stala na pozornici splitskog HNK u baletu 'Ščelkunčik', a uloga u Ruži vjetrova prvo joj je glumačko iskustvo, ali, kako kaže, nada se ne i posljednje.

Simpatična Andrijana obožava životinje, a kod kuće ima čak osam mačaka i dva psa! Velika joj je želja jednog dana otvoriti azil za životinje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim ljubavi prema životinjama, Andrijana voli i kuhati, što i ne čudi budući da joj je tata vlasnik restorana i veliki zaljubljenik u kuhanje.

A ako nije na fakultetu, 20-godišnja Andrijana vrijeme najviše voli provoditi sa svojim dečkom Ivanom s kojim se opušta uz dobre filmove u kinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo