ZAGRLJAJ UMJESTO POLJUPCA / Lijepa Sara i Iker 'razočarali' romantike

Image
Foto: Sceenshot

Španjolska TV novinarka Sara Carbonero i vratar 'Furije' Iker Casillas bili su autori najromantičnijeg trenutka na Svjetskom prvenstvu 2010. Iako su svi očeklivali da će ga ponoviti i nakon finala Eura, to se nije dogodilo.

2.7.2012.
9:51
Sceenshot
VOYO logo

Bilo je to 11. srpnja 2010. u Johannesburgu. Španjolska je upravo u finalu pobijedila Nizozemsku te postala svjetski prvak. Presretni vratar 'Furije' Iker Casillas stigao je na razgovor kod novinarke španjolske TV postaje Telecinco, ali svladan emocijama - nije izdržao.

Primio je atraktivnu reporterku za vrat i dao joj strastveni poljubac. Svijet je tada upoznao njegovu djevojku, a danas zaručnicu Saru Carbonero, a njihov poljubac postao je najromantičniji trenutak SP-a u Južnoj Africi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lijepa Sara je i ovoga ljeta bila na zadatku, pratila je španjolsku reprezentaciju na Euru, a uspjela se 'proslaviti' i gafom nakon polufinala protiv Portugala.

Kada je postalo jasno da će Španjolci igrati finale, mnogi su se zapitali hoće li, ako 'Furija' pobijedi Italiju, zaručnici ponoviti legendarni romantični potez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali nisu. Nakon što je Španjolska ostvarila povijesni uspjeh i povezala tri velike titule zaredom, Iker je stigao pred Sarin mikrofon, no uoči razgovora dao joj je nevinu pusu u obraz i zagrljaj koji je ponovio nakon intervjua.

Čini se da se mladi par nakon dvije godine veze ipak bolje kontrolira u javnosti, no svejedno su sve oči Španjolske u tom trenutku pozorno pratile što će se dogoditi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo