VRHUNSKE SUNČANE NAOČALE / Lider optike i Sve u šest vas daruju

Image
Foto: PR fotografije

U suradnji s grupacijom Lider optike, RTL i Sve u šest poklanjaju vam 30 pari vrhunskih talijanskih Vespa sunčanih naočala

26.9.2016.
17:53
PR fotografije
VOYO logo

Talijanska Vespa smatra se jednim od prvih brendova koji su potpuno zaludili svijet. Legendarni Piaggiov skuter javnosti je predstavljen prije točno 70 godina, a od tada do danas Vespa je prerasla okvire njegove popularnosti, transformirajući se u globalno priznat lifestyle brend, čiji proizvodi predstavljaju sinonim kvalitete, mladenačke slobode i ležernog životnog stila.

Osim skutera, pod okriljem ovog čuvenog brenda proizvode se i iznimno popularne sunčane i dioptrijske naočale. Karakterizira ih klasičan, bezvremenski dizajn, s nenametljivo uklopljenim trendi detaljima, prilagodljivim svim oblicima lica i različitim modnim stilovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PR fotografije

Za besprijekoran izgled i kvalitetu Vespa naočala zaslužni su najsuvremenija talijanska tehnologija izrade, cijenjena u cijelom svijetu, kao i upotreba vrhunskih materijala u proizvodnji te elegantan mediteranski dizajn, prožet vatrenim temperamentom. 

U Hrvatskoj ih je moguće nabaviti isključivo u poslovnicama Lider optika. Riječ je o grupaciji koja okuplja pedesetak obiteljskih očnih optika s dugogodišnjom tradicijom poslovanja. Uz najvišu kvalitetu usluge temeljenu na visokoj razini obrazovanja i velikom profesionalnom iskustvu, Lider optike kupcima po povoljnim cijenama nude isključivo najbolje proizvode na tržištu, čija je kvaliteta potkrijepljena strogim europskim i svjetskim certifikatima, kao i dugogodišnjim jamstvima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 Kako osvojiti Vespa sunčane naočale, doznajte danas u emisiji Sve u šest. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo