RENESANSNI ČOVJEK / Liam Gallagher postaje glumac

Image

Pjevač Oasisa trebao bi se pojaviti u ekranizaciji "Powdera", romana o životu rock glazbenika.

2.7.2009.
9:57
VOYO logo

Pjevač Oasisa Liam Gallagher zaista je renesansni čovjek - nakon što se okušao u dizajniranju odjeće i namještaja, priprema i svoju prvu filmsku ulogu.

Radi se o ekranizaciji izuzetno uspješnog romana "Powder" Kevina Sampsona koja prati glazbenike i njihov "sex, drugs & rock'n'roll" način života. Informaciju je na svojim internet stranicama otkrio britanski dance izvođač Guru Josh, no službenu potvrdu od Liama još uvijek čekamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedavno je, međutim, odbacio višemjesečna medijska naklapanja o raspadu Oasisa te ih nazvao "čistom glupošću". Istina je, kaže, da se on i njegov brat Noel ne podnose, ali smatra kako to nije previše važno za opstanak najpopularnijeg britanskog benda devedesetih.

Od ostalih vijesti vezanih uz Gallaghera mlađeg, vrijedi spomenuti da je njegova dizajnerska kuća Pretty Green u kratkom roku ostvarila veliki uspjeh pa je ubrzo proširila svoje djelatnosti i na izradu namještaja. Postoje planovi i o pokretanju istoimene glazbene etikete čije bi prvo izdanje bio samostalni Liamov album.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo