PROIZVODITE TRAKTORE, A NE RAT / Leningrad Cowboys se vraćaju u Tvornicu

Image

Urnebesna parodija svih rock steretipa u petak će po drugi puta zabavljati zagrebačku publiku.

5.5.2009.
9:42
VOYO logo

Najluđi bend na svijetu, spaljeni Finci Leningrad Cowboys, u petak, 8. svibnja se vraćaju u Tvornicu, gdje su prije nekoliko godina održali koncert za pamćenje.

Kao i tada, nekoliko sati prije početka svirke, točnije oko 19:30, klub će otvoriti svoja vrata kako bi svi zainteresirani mogli napraviti frizure poput onih 
članova benda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priča o najneobičnijim svjetskim kaubojima započela je prije 20 godina kada je slavni finski redatelj Aki Kaurismaki trebao pronaći glazbenike koji bi glumili u njegovom predstojećem filmu "Leningrad Cowboys Go  America". Izbor je pao na malo poznatu skupinu Sleepy Sleepers koja se, potaknuta uspjehom filma, ubrzo za stalno pretvorila u lenjingradske kauboje. Njihovi koncerti prati parodiranje doslovno svih rock'n'roll klišeja, a  odredili su i točno vrijeme koje mora proteći da bi publika podivljala.

Naime, na svakom nastupu okupljeni se potpuno otkače za točno 10 minuta i 27 sekundi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pod tradicionalnim motom "proizvodite traktore, a ne rat"  Leningrad Cowboys promovirat će zadnji album "Zombie's Paradise", a cijena ulaznice iznosi 90 kuna (110 na dan koncerta).  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo