PONOVNO ZAPJEVAO / Legendarni Johnny Štulić 'uskrsnuo iz mrtvih'!

Johnny Štulić, kultni glazbenik, već je više od dvadeset godina u Amsterdamu, intervjue daje rijetko i nevoljko, a sve pozive obožavatelja da se vrati i okupi Azru - ignorira. No opet se bavi glazbom, pa su tako na Youtubeu osvanule njegove obrade narodnih pjesama.

8.8.2012.
18:35
VOYO logo

Pjesme JohnnyjaŠtulića gradile su karaktere generacija, koje ga godinama zazivaju da se vrati iz Nizozemske i napuni dvorane. Ali, on se ne odaziva, a tek tu i tamo daje priliku ljudima da ga čuju.

U prilogu možete čuti jedna od 18 obrada narodnih pjesama koje je prije nekoliko dana objavio na Youtubeu.

"Od kad je napravio legendu od svog imena, on je lik koji je dosta nemiran i kreativan te strašno puno radi", kaže kritičar AnđeloJurkas.

Niz autorskih skladbi nastalih od kada je u inozemstvu, kao i sebe skriva od javnosti.

"Mislim da su njegove izjave kako ga ne zanima više glazba bile čisto skidanje medija s određenog organa", smatra Jurkas.

Iz Hrvatske je sa statusom kultne ličnosti otišao prije više od 20 godina. Ta se ličnost citira, neke, pak, iritira. Što se osjeti i u tonu njegovih nekad najbližih suradnika, koji obrade, tvrde, nisu čuli.

"Ne, stvarno nisam čuo to o čemu vi sad pričate. Nemam pojma stvarno, ja sam na Marsu trenutno", govori JuricaPađen.

A mnoge Štulićeve bivše kolege i znanci, ako je suditi po Johnnyjevim rijetkim izjavama, sada za njega spadaju u kategoriju neprijatelja.

Razni revivali Azre jedino su što u koncertnoj verziji ljudi mogu čuti, jer Johnny i je prije nekoliko godina jasno dao do znanja da okupljanja neće biti.

No, Štulićeva nepredvidljivost svima koji ga vole ostavlja tračak nade. Tek toliko da naljuti kolege i digne na noge vojsku fanova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo