karte rasprodane / Legendarni Đorđe Balašević nakon 30 godina u Lisinskom!

Image

Legenda i majstor glazbe i riječi dolazi s ekskluzivnim i premijernim programom. Dvije autorske večeri u Lisinskom pod nazivom 'Pa, tamburama mangupi prepreče put' su 15. i 16. prosinca 2013. od 20 sati.

28.11.2013.
20:00
VOYO logo

Povodom 40. obljetnice Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog, ĐorđeBalašević, jedan od najomiljenih izvođača s ovih prostora, nastupit će poslije tridesetak godina ponovno na pozornici velike dvorane.

Legenda i majstor glazbe i riječi dolazi s ekskluzivnim i premijernim programom. Dvije autorske večeri u Lisinskom pod nazivom 'Pa, tamburama mangupi prepreče put' su  15. i 16. prosinca 2013. od 20 sati.

Image


Karte za dva koncerta su rasprodane, a dijelili su se voucheri za eventualni treći koncert. Kako je VL-u rekao DraženSiriščević, ravnatelj KD Vatroslava Lisinskog, koji organizira koncerte, u pregovorima su s Balaševićem za treći koncert.

Problem je što su svi termini dvorane popunjeni do kraja godine i treći koncert bi se jedino mogao održati ako Balašević pristane pjevati na dva koncerta u jednom od predviđenih datuma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo