LEGALNA PLJAČKA NA TRAJEKTIMA: / Dvaput ćete razmisliti hoćete li naručiti kavu ili nešto slično u brodskom kafiću

Image
Foto: Pixsell

Nabavna cijena tih artikala ne bi trebala prijeći deset kuna

28.8.2019.
21:54
Pixsell
VOYO logo

Cijena vožnje Jadrolinijinim trajektom od Zadra do Brbinja na Dugom otoku, koja traje malo više od sat i pol, odrasla će osoba platiti 30 kuna. No, ako odlučite popiti kavu ili neki drugi napitak, mogli biste se šokirati cijenom.

Naime, u brodskom kafiću u kojem se kava uglavnom poslužuje u plastičnim čašicama, kapućino košt 20 kuna. Želite li pritom pojesti kroasan, cehu će biti nadodano još 20 kuna. Pola litre negazirane vode stoji 21 kunu, piše Zadarski list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nabavna cijena tih artikala ne bi trebala prijeći deset kuna. No, ako se odlučite za kavu, vodu i kroasan, račun se penje na 61 kunu.

Putnik ostao u šoku

Jedan od putnika toga nije bio svjestan pa je na šanku brodskog kafića naručio dva kapućina, jedan makijato, tri kroasana i tri obične negazirane vode pa se šokirao kad je na računu vidio cijenu od 181 kunu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slična je situacija i na ostalim trajektima Jadrolinije. Tako smo dvaput ove godine imali prilike uvjeriti se u visoke cijene u brodskim kafićima. Na trajektu Jadrolinije za Pag i Cres pivo smo platili 24 kune, a iznenadile su nas i cijene sladoleda od kojih je najjeftiniji stajao 20 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo