Novi stand up u Zagrebu / LAJNAP oduševio Zagrepčane: Andrea Andrassy i Ivana Mišerić oduševljene nastupima komičara

Image
Foto: PROMO

Otvorenje prve sezone stand upa u Griču podržale su i poznata zagrebačka spisateljica i voditeljica Andrea Andrassy te omiljena radijska voditeljica Otvorenog Ivana Mišerić.

9.9.2016.
15:56
PROMO
VOYO logo

Jesen 2016. u povijest će ući kao najsmješnija do sada! Vjerujte na riječ posjetitelja prepune dvorane kultnog Kina Grič koji je udomio četvoricu talentiranih komičara, dobitnike Akademijine nagrade za najjače fore ikada. Dobro, ne postoji nešto poput 'Oscara za stand-up', no da postoji, Aleks Curač-Šarić, Tomislav Koza Kozačinski, Vlatko Štampa i Goran Vugrinec Goc bi sigurno bili ponosni vlasnici.

Novi stand up projekt – LAJNAP zagrebačkoj publici predstavio se u punom sjaju. Dečki su pokazali sve što su mogli! Ogolili su se, plakali, smijali, bacali najbolje fore te prepričavali najneugodnija životna iskustva i tako puna dva sata publiku ostavljali bez daha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- To je naš zajednički projekt kroz koji se možemo izraziti i svakodnevici dati jednu novu, zapravo drugačiju perspektivu! Naša poruka je da su problemi, pitanja i sve one naizgled nebitne sitnice koje čine život – zapravo smiješni i zabavni - jedna je od rijetkih ozbiljnih izjava lajnapovaca.

Otvorenje prve sezone stand upa u Griču, nazvane Volare, podržale su i poznata zagrebačka spisateljica i voditeljica Andrea Andrassy te omiljena radijska voditeljica Otvorenog Ivana Mišerić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Centar grada, četiri dečka, dva sata izvrsnog humora. Dečki iz Lajnapa su pronašli recept za savršenu stand-up večer i to ne govorim samo zato što ih znam. Imala sam osjećaj da sam u nekom londonskom klubu, a upravo to mi je do sad falilo kod nas. Ja ću biti stalni gost, to je sigurno – izjavila je oduševljena Andrea, a podršku mladim kreativcima pružili su hrvatski pisac Hrvoje Šalković te Davor Runje, suosnivač zagrebačke agencije Drap.

Kako bi publiku zadržali do samog kraja uložili su i dodatni trud te organizirali domjenak gdje su podijelili ne jedan, nego dva autograma i fotografirali se s nekoliko slučajnih prolaznika koji su se našli u Griču na piću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svakog tjedna čekaju vas nove fore i one man showovi, a detaljan raspored kao i best of back stage fotografija i komentara - možete pronaći na njihovoj Facebook stranici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo