još ima mjesta / Kvote ostale nepopunjene: FFZG će na jesen održati nove prijemne ispite

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Kako stoji u natječaju Sveučilišta u Zagrebu, jesenski rok prijemnog na FFZG-u održava se ako je nakon prvog upisnog roka ostalo više od 5% nepopunjenih mjesta

23.7.2018.
13:38
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Prošlog petka završen je postupak upisa na preddiplomski studij Filofozskog fakulteta na Sveučilištu u Zagrebu na ljetnom roku za akademsku godinu 2018/19., no još uvijek ima nade za one koji nisu upali.

Naime, s FFZG-a javljaju kako će se prijemni ispiti za upis u iduću godinu studija održati i najesen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U skladu s tekstom Natječaja za upis studenata u 1. godinu preddiplomskog studija u akademskoj godini 2018/2019. i nepopunjenosti upisnih mjesta, jesenski rok razredbenog postupka održat će se u rujnu", javljaju s Filozofskog fakulteta.

Kako stoji u natječaju Sveučilišta u Zagrebu, jesenski rok prijemnog na FFZG-u održat će se samo ako je nakon prvog upisnog roka ostalo više od 5% nepopunjenih mjesta u kvoti za državljane RH. Ove godine ukupna kvota za Filozofski bila je 1.104 mjesta. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U natječaju je navedeno i kako će se prijave za testiranje zaprimati u Studentskoj službi FFZG-a, 30. i 31. kolovoza, a samo testiranje održat će se 3. rujna. Ispiti predznanja jezika i provjere znanja trećeg jezika u jesenskom se roku neće održavati.

Sve informacije o kvotama, smjerovima koji nisu popunjeni i postupkom prijave za prijemni ispit provjerite OVDJE

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo