Investicija BGW-a / Kupili 10.000 kvadrata zemljišta: U malom zagorskom gradu montirat će robote

Image

Riječ je o investiciji vrijednoj 1,5 milijuna eura kojom je BGW u vlasništvo dobio 10.000 četvornih metara zemljišta

8.1.2019.
8:05
VOYO logo

Ugovore o kupoprodaji nekretnina u Industrijskoj zoni Ivanec s Admirom Berbićem i Kristijanom Danjkom, direktorima tvrtke BGW Group, potpisali su gradonačelnik Ivanca Milorad Batinić i direktor Ivkoma Mladen Stanko.

Riječ je o investiciji vrijednoj 1,5 milijuna eura kojom je BGW u vlasništvo dobio 10.000 četvornih metara zemljišta na kojem ovog proljeća započinje gradnja industrijske hale i pratećeg prostora. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vozni park koji posjedujemo, kao i sva oprema za gradilišta, prevelika je za trenutačne prostore koje posjedujemo i koje imamo u najmu. Grad Ivanec odabrali smo prvenstveno zbog benefita koje su nam pružili, cijene zemljišta, podrške oko dokumentacije te samog pristupa nama kao investitorima", kaže direktor Kristijan Danjko, a prenosi Poslovni.hr.

U sklopu BGW-a posluju još dvije tvrtke - BGW Electronics i BGW Montaža koje će također biti smještene u novim prostorima. BGW Montaža osnovana je 2013. i bavi se montažom robota, transportnih traka i montažom automatiziranih skladišta, a BGW Electronics osnovan je u veljači 2018. i bazira se na elektroinstalaterskim radovima u Hrvatskoj i inozemstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trenutačno u obje tvrtke zapošljavaju stotinjak djelatnika, a planiraju se i dalje širiti. "Planiramo oformiti i dio za programere u autoindustriji i robotici općenito", kazao je Danjko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo