Kuljiš podigao buru kao i Severina na Veliku Gospu

Čitatelji navodno zasipaju pozivima redakciju Večernjeg lista u kojoj odnedavno radi Denis Kuljiš. Prijete bojkotom kupovine Večernjaka ili prekidom pretplate.

19.4.2012.
15:09
VOYO logo

Kako doznajemo od kolega novinara, dolazak Denisa Kuljiša u redakciju Večernjeg lista izazvao je ogromnu reakciju među čitateljima. Od kada je krenula priča o Kuljiševom dolasku u Večernjak, call centar lista zabilježio je navodno više stotina poziva, a stvar je kulminirala ovaj vikend, točnije u subotu, nakon što je objavljen prvi Kuljišev tekst.

U novinarskom miljeu priča se kako su čitatelji prijetili prekidom pretplate i bojkotom kupovine Večernjaka, a kolege dodaju da je rijetko koji novinarski transfer izazvao takve reakcije i polemike među čitateljima. U novinarskim krugovima prepričava se da je Večernjak jedino više revolta kod čitatelja izazvao kada je na Veliku Gospu objavio prilično slobodno odjevenu Severinu na naslovnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nije tip za Večernji list'

"Nemoguće je govoriti o stotinama poziva. Ono što sam ja osobno komunicirala bilo je nešto reakcija telefonom, nešto putem e-maila. Reakcije su bile uglavnom negativne, što je potpuno razumljivo, jer uvijek zovu oni koji žele nešto kritizirati. Čitatelji koji su nas kontaktirali uglavnom su poručivali kako Kuljiš nije tip novinara za Večernji list", kazala je za Danas.hr zastupnica čitatelja Večernjeg lista Ružica Cigler.

Za komentar smo zvali i Denisa Kuljiša. "Ja sam čuo da su bila dva poziva", kazao nam je dodavši da on za sebe ne misli ni da je toliko bitan za takvu silu reakcija niti kontroverzan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo